Hotels

5x Bed and Breakfast in Brugge

De knusse straatjes met romantische gevels van Brugge leiden je van de ene verbazing naar de andere zoals de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekerk, het statige Belfort en het idyllische Begijnhof. De romantische stad Brugge staat dan ook niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Natuurlijk kun je tijdens je verblijf in Brugge in een hotel overnachten, maar pak het eens een keer anders aan. Overnacht in een Bed and Breakfast Brugge en geniet van de intieme sfeer en ’s ochtends uiteraard van een uitgebreid ontbijt. Er is geen betere manier om Brugge volledig te ontdekken! Wij geven je 5 tips op basis van reviews onder onze boekers.

1. Atlas Guesthouse – 8,9

Atlas Guesthouse vind je aan de rand van Brugge en is onderverdeeld in verschillende huisjes. Er zijn 2 soorten huisjes: Atlas Noord en Atlas Zuid. De knusse, comfortabele inrichting maken het tot een ideaal verblijf voor jouw citytrip. Zo beschik je over een eigen keuken met fornuis, zodat je ook eens kunt koken. Romantisch!

2. B&B a Dream – 8,1

B&B a Dream ligt in een rustige, residentiële wijk in Brugge op zo’n 10 minuten lopen van het stadscentrum. Bovendien ligt de B&B om de hoek van de Brugse reien, waarlangs je mooie wandelingen kunt maken. Is het mooi weer? Stap dan in een bootje om zo de stad te bewonderen. En na een dag in de stad optimaal ontspannen? Maak dan in de B&B gebruik van de sauna en laat je tegen een vergoeding verwennen met een heerlijke massage.

Op zoek naar een luxe bed and breakfast? Bekijk het hele aanbod op HotelSpecials.

3. B&B Lady Jane – 8,4

Het kleinschalige B&B Lady Jane ligt in het centrum van Brugge en is gevestigd in een monumentaal pand. De kamers ‘Lady Jane’ en ‘Afrika’ zijn ingericht in Engelse stijl, wat jouw verblijf extra bijzonder maakt. Bovendien loop je vanuit de B&B zo het centrum in met al haar bezienswaardigheden. Ideaal!

4. Number 11 Exclusive Guesthouse

Het unieke en super-de-luxe Number 11 Exclusive Guesthouse vind je op loopafstand van het centrum van Brugge. De B&B is warm en luxe ingericht met terracotta beelden en schilderwerken van Martine Bossuyt. In de sfeervol ingerichte themakamers kom jij helemaal aan je nachtrust toe. En ben je met meer dan 2 personen? Ook daar is de B&B op ingericht met wat grotere kamers!

Romantische B&B zijn helemaal populair. En dat is niet gek. Want samen in zo’n knusse Bed & Breakfast is gewoon gezellig.

5. Bed & Breakfast Domein Leegendael – 8,9

Deze Bed & Breakfast ligt net buiten Brugge in het plaatsje Ruddervoorde, zo’n 13 kilometer van de stad af. Deze B&B is gevestigd in een oud gerenoveerd kasteel en zorgt voor een rustig, aangenaam en ontspannen verblijf op het platteland. En toch ben je niet ver van de stadse drukte! Bed & Breakfast Domein Leegendael heeft 8 kamers en deze kleinschaligheid wordt dan ook gewaardeerd door onze boekers. Ook de gastvrijheid van de eigenaresse is iets wat in deze B&B bijzonder opvalt!

Bekijk het gehele aanbod aan Bed and Breakfast!

5x Bed and Breakfast in Brugge was last modified: september 5th, 2018 by
Share
Geschreven door

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden