Hotels

Dit zijn de nieuwste hotels van 2018

De hotelwereld staat niet stil, zo openen er iedere jaar vele nieuwe hotels. Bijvoorbeeld van de populaire keten Van der Valk, maar ook minder bekende maar toffe hotels. Ik neem je in deze blog graag mee naar een paar van deze nieuwe hotels 2018.

Nieuwe Van der Valk Hotels 2018

Van der Valk Hotel Apeldoorn heeft in 2018 haar deuren geopend. Het ligt in het Nederlandse Apeldoorn in de omgeving van het prachtige natuurgebied de Veluwe. Net zoals alle Van der Valk hotels is de bereikbaarheid goed, dankzij de goede ligging bij de toegangswegen. En het hotel beschikt vanaf de zomer van 2018 ook over een wellness, binnenzwembad en fitness centrum. Dus vanaf dan kun je ook er goed herbronnen. Dit hotel is perfect voor jou als je houdt van rust en natuur.

 

In ons eigen land wordt in juli 2018 Van der Valk Congrès Hotel Liège geopend. Ook hier kun je genieten van de wellness, het binnenzwembad en heerlijke gerechten in het restaurant Le Dubble You W. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Hieronder krijg je alvast een impressie hoe het eruit komt te zien.

Van der Valk Hotel Tilburg heeft op 1 mei haar deuren geopend. In de omgeving van het hotel liggen de Beekse Bergen, Efteling en Abdij Koningshoeven. Je kunt je hier dus zeker amuseren. Ook dit Van der Valk hotel krijgt in de zomer een wellness, zwembad, fitness én een dakterras.

En er zijn ook nog nieuwe Van der Valk hotels op komst,  de keten heeft de volgende hotels in Nederland op het lijstje staan om te bouwen:

  • Hotel Deventer
  • Hotel Amsterdam Zuidas
  • Hotel Eindhoven- Best
  • Hotel Woerden
  • Hotel Schiedam
  • Hotel Hattemerbroek

Nieuw hotel in ons eigen landje

In ons eigen land is het Upstairs Hotel nagelnieuw. Het hotel ligt in het centrum van Oostende. Een aanrader is om The Roof kamer te reserveren. Vanaf het terras van deze kamer heb je namelijk een spectaculair uitzicht op de skyline van Oostende. In de bar van het hotel kun je de lekkerste smoothies en cocktails drinken, terwijl je geniet van muziek uit de jukebox.

Meer nieuwe hotels 2018

Begin van het jaar opende het V8 Hotel Motorworld Region Stuttgart in de omgeving van het Duitse Stuttgart. Een super tof hotel voor de autoliefhebber. De kamers van dit hotel zijn namelijk ingericht in een auto thema! Wie wil er nou niet slapen in zo’n toffe wagen?

En in juni wordt het eerste Gr8 hotel geopend, in het Nederlandse Oosterhout, op 10 minuten rijden vanaf Breda. Een nieuw hotelketen met 3 -sterren faciliteiten. Ideaal wanneer je over de grens wil voor een weekendje weg, maar niet te lang wil rijden. En een amusant weetje: de keten is opgericht door drie kleinkinderen van Gerrit Van der Valk.

Bekijk hier alle nieuwste hotels met straffe promo’s.

In welk nieuw hotel wil jij graag binnenkort een keertje slapen? Laat het mij weten in de comments.

Dit zijn de nieuwste hotels van 2018 was last modified: juni 14th, 2021 by Hotelspecials
Share
Geschreven door
Hotelspecials

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden