Hotels

10x goedkoop hotel Maastricht centrum

Wil je er een weekendje tussenuit naar Maastricht, maar zit je vast aan een beperkt budget en ben je vooral op zoek naar een goedkoop hotel Maastricht centrum? Geen probleem! Wij denken altijd in oplossingen in plaats van problemen. Om je zoektocht naar een betaalbare accommodatie makkelijker te maken, hebben wij een top 10 voor je gemaakt!

1. Stayokay Maastricht ** – Vanaf €39,- p.k.p.n.*

Stayokay is een bekende keten in Nederland en ze zijn ook in Maastricht gevestigd. In Stayokay Maastricht vind je twee- en vierpersoonskamers, met een eigen badkamer. Het is basic, maar je hebt alles wat je nodig hebt! Het hostel ligt recht aan de Maas, waardoor je geniet van een heerlijk uitzicht vanaf het terras, waar je ook kunt lunchen of dineren. Het centrum is maar 10 minuten lopen en je kunt bij het hotel fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Dit is dus een perfecte oplossing voor jouw weekendje weg onder de 100 euro.

2. St Martenslane Maastricht *** – Vanaf €73,50,- p.k.p.n.*

Overnachten in het een hotel in Maastricht centrum duur? Niet bij St. Martenslane Maastricht! Bij dit 3-sterrenhotel overnacht je in een trendy designhotel in het hart van Maastricht. Het Centraal Station ligt om de hoek. Ideaal toch? Alle meubels in het hotel zijn gemaakt door Puik Art, waardoor het hotel een hippe uitstraling heeft.

3. Hotel La Colombe ** – Vanaf €68,00 p.k.p.n.*

Hotel La Colombe is gevestigd in een historisch pand, wat een overnachting hier al heel interessanter maakt. Het is maar liefst 300 jaar oud! Verder is ook dit hotel gelegen in het hart van de stad: de winkelstraten liggen aan je voeten en je loopt zo de Markt op. Met een overnachting in dit voordelige hotel in Maastricht houd je geld over voor leuke dingen.

4. Kaboom Maastricht *** – Vanaf €69,50 p.k.p.n.*

Het hotel doet zijn naam recht toe: Kaboom Maastricht is een nieuw, hip hotel in het bonkende hart van Maastricht. Kaboom! Als je met de trein komt is dit hotel ideaal, want je loopt van het station zo het hotel in. In de trendy kamer ben je van alle gemakken voorzien, waaronder een regendouche. En dat voor zo’n straffe prijs! Met mooi weer geniet je op het dakterras van dit hotel.

5. Townhouse Maastricht **** – Vanaf €73,50 p.k.p.n.*

Als je geen fan bent van grote ketens, dan is Townhouse Maastricht een goede optie. Dit is namelijk een uniek boutique hotel, waardoor het een romantische sfeer geeft. Een mooie prijs, met oog voor luxe. Vintage meets hedendaagse kunst. In de gezamenlijke woonkamer ontmoet je medereizigers, maak je een praatje met locals of speel je met z’n allen een spelletje. Gezellig!

6. Mabi City Centre **** – Vanaf €73,50 p.k.p.n.*

Mabi City Centre is gevestigd in een oude bioscoop en om deze sfeer te behouden in het design, is het hotel aangekleed in een filmthema. Zo vind je hier en daar posters van filmsterren. Dat is nog eens bijzonder overnachten! Uiteraard kun je in het hotel zelf ook een film kijken. Het hotel heeft ook een eigen bibliotheek. Je hoeft bijna de deur niet meer uit! Maar we raden wel aan dat te doen, hoor… Maastricht verveelt nooit! Een heerlijk hotel in Maastricht centrum.

7. Boutique Hotel Grote Gracht *** – Vanaf €74,50 p.k.p.n.*

Nog een romantisch boutique hotel die in ieders budget past: Boutique Hotel Grote Gracht. Je bevindt je midden in de gezelligheid, met de winkels, cafés en bezienswaardigheden aan je voeten. De ideale uitvalsbasis tijdens een weekendje weg in Maastricht. Het ontbijt wordt overigens geserveerd met streekproducten, dus dat is zeker een proeverij waard.

8. Hotel Bigarré *** – Vanaf €76,50 p.k.p.n.*

Wil je je vriend of vriendin een hotelovernachting cadeau doen? Dan sla je met Hotel Bigarré de plank in ieder geval niet mis. In de romantische kamers kom je helemaal tot rust en kun je genieten van wat quality time tegen een mooie prijs. En dat in een monumentaal pand, als kers op de taart.

9. Boutique Hotel Sint Jacob **** – Vanaf €79,50 p.k.p.n.*

Dit hotel ligt nog net niet áán het Vrijthof, maar het scheelt niet veel. Je hoeft zo niets te missen tijdens jouw hotelovernachting in Maastricht. Zoals een aantal andere hotels in deze lijst is ook Boutique Hotel Sint Jacob gevestigd in een oud pand, maar dat doet niets onder aan de faciliteiten.

10. Hotels in de omgeving

Overnachten in het centrum is vaak in verhouding toch iets duurder dan daar buiten. Het voordeel is wel weer dat het openbaar vervoer goed is en je dus gemakkelijk het centrum in- en uit kunt. Heb je geen grote portemonnee? En wil je een weekendje weg voor 100 euro? Bekijk dan ook eens hotels in de omgeving van Maastricht, zoals Valkenburg. Zo heb je ook een leuke, gevarieerde combinatie voor je citytrip!

* Alle prijzen zijn op basis van een tweepersoonsbezetting, excl. reserveringskosten en eventuele citytax

10x goedkoop hotel Maastricht centrum was last modified: januari 9th, 2018 by
Share
Geschreven door

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden