Hotels

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou te helpen aan een originele overnachting. Wij hebben in ons aanbod bijvoorbeeld de keuze voor overnachtingen in kastelen, landhuizen en kloosters. Amai, zoals je al hoort, hebben we voor ieder wat wils en kan je met ons de wildste avonturen aangaan. Hebben we jouw interesse gewekt? Lees dan snel in deze blog alles over onze aanraders van locaties en verblijven voor de meest unieke overnachting. Zo weet jij waar jouw volgende nachtje weg zal zijn!

 

Uniek overnachten doe je in de Ardennen

De Ardennen is al een hele toffe en magische locatie van zichzelf om te verblijven. Hier kan je genieten van de natuur en alles eromheen. Hoe plezant zou het zijn om te overnachten in de Ardennen in een heus kasteel?! Dat zal je nooit vergeten. Wij hebben een aantal pareltjes in ons aanbod voor je op een rij gezet:

 

La Sapinière, gelegen in Laforêt, in het zuiden van de Belgische Ardennen.

Dit hotel is gevestigd in een prachtig kasteel, waar je zal overnachten als een royalty. Je kijkt je ogen uit in deze omgeving. Heb je een hond? Dit hotel is huisdiervriendelijk en omgeven door natuur om lekker te gaan wandelen met je hond. Ook als je houdt van fietsen, dan ben je hier op het juiste adres. Er valt echt genoeg te beleven in de prachtige groene omgeving van het hotel. In het hotel restaurant en bar, kan je na jouw lange dag heerlijk borrelen en een hapje eten. Dit klinkt toch haast als een sprookje? Beschouw het hotel hier en kom uniek overnachten in de Ardennen!

 

La Sapinière

 

Castel de Pont-à-Lesse, gelegen in Dinant, het hart van de Belgische Ardennen.

Origineel overnachten in de Ardennen gaat je zeker wel lukken in dit hotel. Dit prachtige kasteelhotel dateert uit 1810 en heeft een sfeervolle inrichting. Het hotel beschikt over een heuse klimrots en een binnenzwembad. Adem de gezonde berg- en bos lucht in tijdens een heerlijke wandeling in de omgeving. Je kan niet anders dan hier helemaal tot rust komen. Het hotel beschikt over een restaurant, waar je kan genieten van internationale gerechten met een adembenemend uitzicht over de vallei. Sluit de dag af met een borrel in de gezellige bar. Castel de Pont-à-Lesse is gelegen nabij de rivier de Lesse, waardoor het de perfecte locatie is om te wandelen, kajakken en mountainbiken. Je gaat je hier zeker niet vervelen, dus reserveer snel een nachtje weg.

 

Castel de Pont-à-Lesse

 

Domaine de Boiron, gelegen in Gedinne, in de Naamse Ardennen.

Dit bijzondere hotel is gevestigd in een oude watermolen, waar je heerlijk kan wegdromen. Het hotel beschikt over een privé dagstrand en in de natuurrijke omgeving van bossen en 2 meren is van alles te doen. Dit is echt een aanrader voor visliefhebbers, want tijdens het visseizoen mag je zelf je hengel uitwerpen in één van de twee meren. Hoe tof is dat?! De gerechten die worden geserveerd in het restaurant worden bereid met verse producten uit de streek en de kruiden komen uit eigen kruidentuin. Zo ervaar je de Ardennen pas helemaal goed! Het is hier uniek logeren dus waar wacht je nog op? Beschouw het hotel hier.

 

Domaine de Boiron

 

Ben jij benieuwd naar de andere bijzondere hotels die we aanbieden in de Ardennen? Vind jouw perfecte originele overnachting.

Beschouw ons aanbod

 

Wil je liever origineel overnachten aan zee?

Dat kan! We hebben een aantal mooie hotels waar jij uniek kan verblijven én heerlijk dichtbij het strand zit. Ga heerlijk uitwaaien op het strand en laat je ogen verwonderen door jouw prachtige verblijf. 

 

Hotel De Stokerij, in het Belgische plaatsje Oudenburg.

Dit hotel heeft een ideale ligging. Op 15 minuutjes rijden, vind je namelijk de bruisende badplaats Oostende en ook de romantische stad Brugge ligt in de buurt. Ervaar de rust in deze natuurlijke omgeving en maak heerlijke wandelingen in natuurgebied De Hoge Dijken. Het hotel beschikt over een restaurant met open keuken, zodat je mee kan kijken hoe jouw gerechten worden bereid. Wil je op een andere manier ontspannen? Duik dan de sauna en stoomcabine in. Ook voor culturele activiteiten zit je hier goed. Bezoek dan het Romeins Archeologisch museum, dit is zeker een bezoekje waard. Heb je zin in deze bijzondere overnachting? Beschouw dan snel de beschikbaarheid van Hotel De Stokerij op onze website!

Hotel De Stokerij

 

Landgoed Duin & Kruidberg, gelegen in Santpoort-Noord, in Nederland.

Dit hotel is gevestigd in een schitterend, monumentaal landhuis! Het landgoed ligt in de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Je kan jezelf helemaal terugtrekken in de natuur of kies voor een bezoek aan Amsterdam, Haarlem of Zandvoort. Er zitten twee heerlijke culinaire restaurants in het hotel waar je na een lange dag kan genieten van de lekkerste gerechten. Er is voor ieder wat wils, dus beschouw Landgoed Duin & Kruidberg snel!

 

Landgoed Duin & Kruidberg

 

Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest, gelegen in Oegstgeest, in Nederland.

Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest wordt omgeven door mooie loofbomen. Het is gevestigd in een monumentaal pand met een ideale ligging dichtbij zee, voor jouw heerlijke strandwandelingen. Hier zal je zeker uniek overnachten in één van de 43 kamers. In het hotel restaurant proef je de lekkerste biologische gerechten en als het zonnetje schijnt dan is het een aanrader om heerlijk op het terras te borrelen. In de omgeving vind je prachtige bollenvelden, waar je wandel- of fietstochten kan maken. Wil je graag een museum bezoeken? Bezoek dan museum Naturalis. Hier leer je alles over het heelal, uitgestorven dieren en fossielen. Onze specialisten raden dit hotel echt aan, dus neem zelf een kijkje bij dit hotel op onze site!

Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest

 

Ben jij nou benieuwd naar alle andere bijzondere overnachtingen aan zee? Beschouw dan snel ons aanbod op de site en wie weet vind jij wel jouw volgende overnachting.

Beschouw ons aanbod

 

Origineel overnachten vind je via HotelSpecials. Wij bieden zoveel bijzondere overnachtingen aan, het zijn er teveel om op te noemen. Verdwaal op onze site tussen alle prachtige hotels en zorg dat jij dé perfecte overnachting vindt. Overnacht in een kasteel, landhuis of klooster.

Benieuwd naar de leukste kasteelhotels en landhuizen voor een bijzondere overnachting? Je vind ze hier

Op zoek naar bijzondere hotels om uniek te logeren? Ontdek ze dan hier op onze site. 

 

Toe aan een unieke overnachting? was last modified: januari 13th, 2022 by redactie
Share
Geschreven door
redactie

Recent Posts

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden

De 8 beste reispodcasts op Spotify

Zin om te reizen, maar kan je niet? Sluit je ogen en laat je inspireren…

3 jaar geleden