Categorieën: Hotels

Ibis Hotels: top 5 favoriete locaties

Een gezellige citytrip, een weekendje de natuur in of een zakenreis… het maakt niet uit waarvoor je op reis bent, hotelketen Ibis heeft altijd een geschikte vestiging voor een mooie prijs. Ibis Hotels bestaat uit een familie van drie: Ibis, Ibis Styles en Ibis Budget. Zo is er nog meer variatie en keuze voor jou als gast! Met 2.000 hotels in hun assortiment is de kans groot dat jij al eens in een Ibis hotel hebt geslapen. Zo niet, dan is het een echte aanrader om eens overnachting te reserveren voor een plezant weekendje weg. Maar 2.000 hotels zijn er nogal wat. Kan jij door de bomen het bos niet meer zien? Wij helpen je graag om een goede keuze te maken. Hieronder vind je onze top 5 favoriete Ibis hotels.

Ibis de Panne

Ibis de Panne ligt in het gezellige Panne op slechts 1 kilometer van de Noordzeekust. De strakke, praktische kamers zijn ideaal om in te ontspannen na een heerlijk dagje op het zandstrand. Zo hebben de kamers bijvoorbeeld laminaatvloeren. Handig voor als je iets meer zand meeneemt dan gepland! Voor kinderen is deze locatie ook ideaal. Ibis de Panne ligt namelijk op maar 2 kilometer afstand van het grootste pretpark van België, Plopsaland! De kids kunnen zich de hele dag vermaken met allerlei attracties en achtbanen. (Tip: het is stiekem ook heel leuk voor volwassenen!)

Ibis Styles Trier

Ibis Styles Trier doet zijn naam als Styles hotel eer aan. Zowel de kamers als de algemene ruimtes zijn een combinatie van een moderne inrichting en elementen die de geschiedenis van de stad weerspiegelen. Het unieke aan dit hotel is dat het gevestigd is in een oud postkantoor, waardoor de kamers prachtige, hoge plafonds van maar liefst 4,5 meter hebben! De sfeer in het hotel past perfect bij het historische centrum van Trier. Je krijgt dan ook gelijk zin om bezienswaardigheden als de Porta Negra en het Amphitheater te bewonderen. Slaap jij hier binnenkort? Wij zouden het wel weten.

 

Ibis Styles Paris Mairie de Clichy

Altijd al de stad van de liefde willen verkennen? Zoek niet verder. Ibis Styles Paris Mairie de Clichy is de perfecte uitvalsbasis voor een citytrip Parijs. Dit hotel ligt aan de rand van Parijs in de rustige deelgemeente Clichy. Met een metrohalte op korte afstand ben je in no time bij bezienswaardigheden als de Notre Dame en de Sacré-Coeur. Na een dagje vol met shoppen, sightseeing en heerlijke Franse maaltijden in het bruisende centrum, keer je terug naar je hotel in een rustige straat. Hier kom je helemaal tot rust in de moderne, stijlvolle kamers,zodat je de volgende dag weer vol energie Parijs in trekt!

 

Ibis Styles Arnsberg Sauerland

Als je natuur en stad wil combineren, is Ibis Styles Arnsberg Sauerland de place to be. Het Sauerland staat bekend om haar mooie natuur. Vanuit dit hotel maak je dan ook prachtige wandelingen door bijvoorbeeld het Arnsberger Wald. Maar ook cultuur snuiven kan goed in het centrum van Arnsberg met traditionele vakwerkhuizen. Dat klinkt goed, toch? En dan hebben we het nog niet eens over de hotelkamers gehad. De inrichting van Ibis Styles Arnsberg Sauerland is modern en kleurrijk. Daar wordt iedereen toch vrolijk van?

 

 

Ibis Den Haag Scheveningen

Een uitstapje naar de Nederlandse kust is zo gepland met Ibis Den Haag Scheveningen. Dit hotel is ideaal gelegen op slechts 50 meter van de boulevard. Geniet van zon, zee en strand en ontdek het stadsleven van Scheveningen en Den Haag. Een bezoekje aan Madurodam is ook een echte aanrader. In deze miniatuurstad zie je heel Nederland in één dag! Naast het feit dat dit een toplocatie is, heeft het hotel ook nog eens veel te bieden. Zo slaap je in een lichte kamer en schuif je ’s ochtends aan bij een uitgebreid ontbijtbuffet. Als dat geen goed begin van de dag is!

Bekijk ook eens een van de andere Ibis hotels op HotelSpecials.be. Staat jouw favoriet niet in dit lijstje? Laat ons in de comments weten welke wij gemist hebben.

 

Ibis Hotels: top 5 favoriete locaties was last modified: juni 28th, 2017 by
Share
Geschreven door

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden