Categorieën: Hotels

Kindvriendelijke hotels in De Panne – lees hier 3 tips!

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel aan de kust én vlak bij een fantastisch attractiepark? In badstad De Panne staan een aantal geweldige hotels die geschikt zijn voor een vakantie met het hele gezin! Vanuit deze hotels wandel je zo het prachtige en brede zandstrand op en in de nabije omgeving vind je ook een aantal schitterende duingebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Badstad De Panne heeft alles in huis voor een geweldige vakantie met de kinderen. Lekker ravotten op het strand en genieten van een hapje bij de frietkot of ga een dagje naar Plopsaland De Panne en beleef een heerlijke tijd in een van de vele attracties voor zowel jong als oud. Bekijk nu alle
kindvriendelijke hotels in De Panne of kies voor een geschikt hotel nabij
Plopsaland De Panne.

HotelSpecials.be heeft speciaal voor jou 3 leuke hoteltips op een rij gezet. Wil je weten welke kindvriendelijke hotels dit zijn? Lees dan snel verder!

Tip 1 – Hotel De Panne aan zee: Parkhotel De Panne

“Gunstige ligging, mooie tuin, prima sfeer, schone kamers en vriendelijk personeel.”
Parkhotel De Panne ligt op slechts 250 meter van het fraaie strand en ook het schitterende natuurreservaat Houtsaegerduinen is te voet te bereiken. Dit is de ideale locatie voor een heerlijke vakantie aan de kust. “We kregen meteen een aangenaam gevoel door de vriendelijke begroeting, ontvangst en de fijne sfeer die er hing”, aldus een van de gasten. Parkhotel De Panne is een kindvriendelijk hotel waar tegen een kleine vergoeding van 10 € per nacht een extra babybedje op de kamer geplaatst kan worden. Reis je met oudere kinderen? Kies dan voor een 3-persoonskamer of familiekamer! Het hotel beschikt over onder andere gratis Wi-Fi, een restaurant en een eigen parking. Bovendien is het leukste uitje met het hele gezin; Plopsaland De Panne, met slechts 10 minuten rijden te bereiken.

Kijk voor alle hotels in De Panne op HotelSpecials.be.

Tip 2 – Kindvriendelijk hotel nabij De Panne: Ara Dune Hotel

Ara Dune Hotel heeft een prima ligging net achter de duinen van De Panne. Lekker dicht bij het strand! Doordat dit hotel nog vrij nieuw is, zijn er nog geen beoordelingen gegeven door onze gasten, maar het is zeker een veelbelovend hotel! Word jij de eerste die ons laat weten hoe je het hebt ervaren?

Alle kamers zijn ingericht in echte beachstijl, waardoor je je helemaal in het strandgevoel waant. Ook als het wat minder weer is kun je je prima vermaken in dit hotel dankzij de binnenspeelplaats. Heerlijk voor de kids! Dan kun jij lekker struinen in de interieurwinkel of ontspannen in de lounge.

Tip 3 – Kindvriendelijk hotel Oostduinkerke: Vakantiedomein Hoge Duin

“Rustig, praktisch ingericht voor gezinnen met kinderen.”
Een ander kindvriendelijk hotel in Oostduinkerke is Vakantiedomein Hoge Duin. Ook vanuit dit hotel is het prachtige brede zandstrand te voet te bereiken en ben je met de auto binnen 20 minuten rijden bij attractiepark Plopsaland De Panne. Vrijwel alle gasten van HotelSpecials.be omschrijven Vakantiedomein Hoge Duin als een rustig hotel: “Zeer rustig hotel, ondanks dat er veel gezinnen aanwezig waren met kleine kinderen”. Daarnaast worden ook de goede bereikbaarheid (inclusief gratis parking), het vriendelijke personeel en de uitstekende informatie genoemd als belangrijkste redenen om dit hotel te bezoeken. Vakantiedomein Hoge Duin biedt zowel 2-persoonskamers en familiekamers (voor 3 of 4 personen). Verder beschikt het kindvriendelijke hotel over faciliteiten zoals een restaurant, speeltuin met een zandbak en een tafeltennistafel!

Bekijk ook alle kindvriendelijke hotels van HotelSpecials.be.

Wil jij genieten van een kortwegvakantie of weekendje aan de kust met het hele gezin? Kies dan voor een kindvriendelijk hotel in De Panne op HotelSpecials.be! Heb je zelf nog een leuke tip voor een kindvriendelijk hotel? Laat dan een reactie achter!

Kindvriendelijke hotels in De Panne – lees hier 3 tips! was last modified: mei 1st, 2017 by redactie
Share
Geschreven door
redactie

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden