Categorieën: Dagje uit

Solden: 3 shopping outlet tips!

Twee keer per jaar mogen wij helemaal los gaan: shop till you drop! Door het gehele land prijzen bekende merken hun waren af. Van 3 t.e.m. 31 januari is het Winter Solden in ons land, tijd om een citytrip of een dagje uit te plannen dus. Uiteraard kun je in de grote steden als Gent en Antwerpen profiteren van de Solden, maar ken je de shopping outlets al? Wij zetten de leukste shopping outlets voor je op een rij, zodat je nóg goedkoper kunt shoppen tijdens Solden!

Maasmechelen Village: een unieke winkelervaring!

Tussen Genk en Maastricht vind je Maasmechelen Village. Als je
tijdens Solden gaat shoppen in Maasmechelen Village, is dat echt een unieke belevenis! Het is de thuisbasis van meer dan 100 fashion- en lifestyle boetieks. Het is niet zomaar een outlet center, je krijgt namelijk het gevoel alsof je in een apart dorpje bent! Dat geeft deze outlet een fantastische sfeer. Met merken als Petit Bateau, Ted Baker, Nike en Michael Kors slaag je hier voor het hele gezin.

Tijdens het Solden shoppen kun je als je toe bent aan een break bij Ellis langs voor een Gourmet Burger. Maasmechelen Village is handig opgezet als één lange straat en een klein zijstraatje om het overzichtelijk te houden. Er grenst een grote parkeerplaats aan en het ligt vlak bij de snelweg, waardoor het gemakkelijk met de auto te bereiken is. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je de trein nemen naar station Genk, Hasselt of Maastricht en vanaf daar met de bus naar Maasmechelen Village reizen.

Woon of verblijf je in een hotel in Brussel? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van de Shopping Express: een dagelijkse luxe shuttle service van Brussel naar Maasmechelen Village en andersom. Ben je op zoek naar een hotel nabij Maasmechelen Village? Dan is het 4-sterrenhotel Terhills Hotel – Different Hotels volgens ons de beste keuze. Dit prachtige hotel ligt direct naast Maasmechelen Village (op loopafstand) en zorgt voor een extra luxueuze ervaring tijdens je weekendje Solden shoppen.

Van buiten straalt het hotel pure historiek uit, terwijl het binnen wemelt van moderne luxe. Het hotel is omringd door een prachtige Franse tuin én bevat een Michelin sterrenrestaurant! Het hotel en de hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, een flatscreen tv en een Nespresso machine. Voor volledig ontspanning kun je een massage of schoonheidsbehandeling boeken, heerlijk na een dagje Solden shoppen toch?

Vlak bij Antwerpen: Wijnegem Shopping Center

Een bezoek aan Wijnegem Shopping Center is ideaal om te combineren met een citytrip Antwerpen tijdens de Solden. Als je Antwerpen hebt gezien kun je uitwijken naar dit diverse shopping center, waar je van een geweldige, overdekte winkelervaring geniet. Tijdens de WinterSolden kan het weer tegen zitten, dan is deze plek ideaal! Profiteer van de meest uiteenlopende kortingen in 250 winkels. Vanaf Antwerpen kun je Wijnegem Shopping Center binnen 20 minuten bereiken per bus of tram. Kom je met de auto? Dan kun je deze gratis neerzetten op een van de 5000 parkeerplaatsen bij deze outlet.

Designer Outlet Roermond

Meer dan 200 winkels, cafés en restaurants, standaard kortingen tot 70% en tijdens de Solden nóg meer korting: dat is Designer Outlet Roermond in een notendop. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Hoewel Designer Outlet Roermond nét in Nederland ligt, is er ook hier Solden! Deze designer outlet is een paradijs voor iedereen die van luxueuze designkleding houdt. Tijdens je weekendje Solden shoppen vind je er beeldbepalende modemerken als Prada en Moncler maar ook gangbaardere merken als Diesel en Guess.

Designer Outlet Roermond maakt jouw winkelervaring tijdens de Solden compleet met vele extra services. Je kunt bijvoorbeeld voor slechts 3€ de gehele dag parkeren, de outlet is geheel rolstoelvriendelijk, honden zijn welkom en voor de kids kun je tegen een supplement een Kids Cab huren voor het plezier en vervoer van je kinderen.

De kids kunnen zich daarnaast uitleven in de speeltuin en carrousel op een centrale plaats in de outlet. Verder biedt Designer Outlet Roermond customer service aan bij de informatiebalie. Tijdens het Solden shoppen in Roermond kun je genieten van diverse, culinaire heerlijkheden. Geniet van een zalig kopje koffie bij Café DE en neem als tussendoortje een heerlijk vers visje bij Chris Vis. Houd je meer van Thaise, Chinese en Vietnamese gerechten? Stop dan zeker even bij Asia Cocos en geniet van de verse ingrediënten. Ook voor een snelle hap, een lekker frietje of Italiaanse delicatessen kun je terecht in Designer Outlet Roermond. De outlet ligt op steenworp afstand van het centrum van Roermond en is ook iedere zondag geopend!

Wat is jouw favoriete shopplek tijdens de Solden?

Solden: 3 shopping outlet tips! was last modified: januari 7th, 2019 by redactie
Share
Geschreven door
redactie

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden