Dagje uit

Een dagje naar een plezant subtropisch zwembad: onze favorieten

Hier in België zijn we helaas niet gezegend met een subtropisch klimaat. Maar daar hebben wij een oplossing voor: we zoeken gewoon zelf een subtropisch zwembad op. Leuk om samen te doen. Of je verrast de kinderen met dit plezante dagje uit. Want zeg nou eerlijk? Wie vindt het niet plezierig om een dagje in een subtropisch zwembad te vertoeven? Wij hebben ons favoriete subtropisch zwembad België ertussen gezet.

Subtropisch zwembad België: Aqua Mundo met de crazy river!

Een veelzijdig subtropisch zwembad in België voor jong en oud. Ze hebben een verwarmd buitenzwembad. Ideaal om een kleurtje op te doen in de zon als het zomer is. Ze hebben een wildwaterbaan, een golfslagbad en er is gedacht aan de kleinsten. Zij kunnen in het Water Playhouse allerlei obstakels trotseren, zoals watervallen, glijbanen en waterkannonnen.

Ook heb je een bijzonder koraalbad. Neem een kijkje onder water en ontdek vanuit het subtropisch zwembad een prachtig aquarium met tropische vissen en zelfs haaien! Hoe spannend is dat?

Goed om te weten!
Het is verplicht een zwembadkaartje te reserveren. Bij ons zusterbedrijf BungalowSpecials kan je een een vakantie boeken bij Center Parcs Erperheide, hierdoor krijgen jullie gratis toegang tot Aqua Mundo.

Plezier en vertier in subtropisch zwembad Gent

Een unieke beleving voor jong en oud. Het zinnenprikkelend aanbod van het subtropische zwembad S&R Rozebroeken zal je zeker verrassen. Er zijn verschillende wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden en een waterspeeltuin voor de kinderen. Er is ook aan de ouders gedacht: er zijn sauna’s en een warme lagune aanwezig, zalig relaxen in een wellnessbad. Relaxen terwijl de kinderen zich vermaken!

Tarieven voor het subtropische zwembad Gent kun je hier vinden.

Lier staat voor veel waterplezier, subtropisch zwembad Lier

Het subtropisch zwembad S&R De Waterperels ligt in de plaats Lier. Voor de sportievelingen is er een sportbad. En verder is er voor elke leeftijd en interesse wel wat te vinden in het subtropisch zwembad. Ook is er een wildwaterbaan aanwezig, scheur door de scherpe bochten en kom in wilde draaikolken terecht. Dat wordt een echt avontuur!

Tarieven voor het subtropische zwembad Lier kun je hier vinden.

Plezant voor de waterratjes, subtropisch zwembad Antwerpen

Net buiten de stad Antwerpen vind je het subtropisch zwembad S&R De Meerminnen. Ook hier vind je verschillende glijbanen, een golfslagbad, een waterspeeltuin en nog veel meer! Ideaal te combineren met je citytrip naar Antwerpen. Ook is er een uitgebreide wellness aanwezig voor de papa’s en mama’s! Ultiem relaxen dus.

Tarieven en meer informatie over het subtropisch zwembad Antwerpen vind je hier.

Een spetterende totaalbeleving: hét subtropisch zwembad België

Een absolute topper binnen dit rijtje van een subtropisch zwembad België is toch echt wel Oceade in Brussel. Er zijn een tal van glijbanen. Dit zorgt voor een onvergetelijke dag. Ga met je vrienden in glijbaan Anaconda, dit kan met een band voor wel drie personen! Of meet je snelste tijd in de Ourganan, een glijbaan met olympische krachten. Ook zijn er sauna’s, een hamam en jacuzzi’s in het subtropische zwembad.

Op de website van Oceade vind je een overzicht met tarieven.

Er is genoeg keuze voor een subtropisch zwembad België. Door ons hele land zijn deze zwembaden te vinden. Wat is jullie absolute topper? Laat het ons even weten.

Een dagje naar een plezant subtropisch zwembad: onze favorieten was last modified: januari 5th, 2018 by
Share
Geschreven door

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden