Dagje uit

Vakantiesalon Antwerpen

Een nieuwe editie van Vakantiesalon Antwerpen komt eraan! Dit is de grootste vakantiebeurs van Vlaanderen, dus welke vakantieliefhebber wil dat nou missen? Van 24 tot en met 27 januari 2019 opent Antwerp Expo in Antwerpen haar deuren voor meer dan 500 exposanten en duizenden verwachte bezoekers. Vergeet dus vooral niet dit bruisende evenement te bezoeken en reserveer een nachtje weg in een van de vele hotels in Antwerpen.

Lees snel verder en ontdek leuke tips voor een gezellig weekendje Antwerpen en hotels nabij het Internationaal Vakantiesalon Vlaanderen 2018.

Vakantiesalon Antwerpen 2019 dit jaar anders

Dit jaar zal Vakantiesalon Antwerpen er iets anders uit komen te zien. Er komen twee hallen: een voor de verweg vakanties, dit zijn vakanties waarbij je het vliegtuig neemt en de dichtbij vakanties, dit zijn bestemmingen die je met de wagen kunt aandoen. De verweg vakanties vind je in hal 4, de dichtbij vakanties in hal 1. Je komt in beide hallen vele toeristische diensten en transport tegen. Ben je op zoek naar B&B’s? Dan kun je terecht op de nieuwe beurs B&B Days.

Omdat het zo groot is, is het geen straf om twee of meer dagen te gaan. Verblijf in een hotel om de hoek van het Antwerp Expo. Het Ramada Plaza Antwerp is een stijlvol 4-sterrenhotel op nog geen 10 minuten lopen van het Antwerp Expo! En wil je even lekker ontspannen na een lange dag lopen op de vakantiebeurs? Dan kun je in de avond genieten in de sauna van het hotel.

Voor bezoekers

Als bezoeker van Vakantiesalon Antwerpen 2019 staan 5 dagen lang vele exposanten voor je klaar om jou te helpen met de zoektocht naar de ideale vakantiebestemming. Of je nu verlangt naar een ontspannende vakantie op het strand of in de bergen, al langere tijd droomt van een luxueuze cruise of meer op zoek bent naar een sportieve, avontuurlijke vakantie: de vakantiebeurs biedt het je  allemaal! Ook kun je verschillende simulaties testen, zoals een skisimulator, duiksimulator of een fietsparcour. Ook voor de kinderen zijn er een aantal kidsanimaties. Vermaken zul je je zeker! Natuurlijk kun je ook hier en daar een hapje en een drankje kopen. Wil jij verzekerd zijn van een ticket? Koop deze dan online! Met je ticket krijg je ook toegang voor de beursen Aventuria (actieve en avontuurlijke vakanties), B&B Days en Let’s Camp.

Wil je naast het evenement ook het een en ander zien van het bruisende centrum van Antwerpen? Maak er dan een gezellig weekendje Antwerpen van en reserveer een overnachting in het Astoria Hotel Antwerpen. Dit comfortabele 3-sterrenhotel ligt ideaal in het centrum en direct naast het Stadspark. Tevens vind je op 650 meter van het hotel het metrostation Plantin waar de tram je in 10 minuten naar het Antwerp Expo brengt.

Ben jij al eens naar het Vakantiesalon Antwerpen geweest? Hoe vond je het? Deel met ons je ervaringen!

Vakantiesalon Antwerpen was last modified: december 6th, 2018 by redactie
Share
Geschreven door
redactie

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden