Hotels

Wellness hotel België: welke is jouw favoriet om zalig te relaxen?

We kunnen het niet genoeg zeggen, maar met deze donkere dagen verlangen wij zo naar een lekkere warme sauna om onze batterij weer op te laden. Want even eerlijk, deze donkere dagen zijn zeker niet bevorderlijk voor mijn humeur. Denk jij er ook zo over? Lees dan gauw verder, want wij hebben een hele lijst met de beste wellness hotels in België voor je op een rijtje gezet. Zeg maar dag tegen je slechte humeur en warm lekker op in een wellness hotel lekker dicht bij huis.

Een klein beetje anders

In wellness hotel  Carbon Hotel – Different Hotels hoef jij de deur niet meer uit. Het hotel heeft alles wat je nodig hebt om een wellness weekend te vertoeven. Het is een prachtig designhotel midden in het centrum van Genk. Met een moderne uitstraling, klassieke elementen en oog voor detail is dit hotel werkelijk een plaatje om te zien! Het hotel beschikt over een uitgebreid wellness center. Reserveer een Wellness Special om uitgebreid te genieten van diverse sauna’s, een Turks stoombad en heerlijke baden. Er is ook een mogelijkheid om een massage of andere behandeling bij te boeken. Nog een plezant feitje over dit hotel: ze hebben een Award voor Beste wellness hotel van België gekregen!

Relax in de gezellige badstad

Hotel Aazaert is gevestigd in de gezellige badstad Blankenberge. Het hele jaar door kan jij je in deze badstad amuseren, er zijn namelijk veel bezienswaardigheden en activiteiten om te doen. Denk aan de prachtige onderwaterwereld See Life en wandelen langs het ruime, uitgestrekte strand! Natuurlijk kan een heerlijke wellness dag niet ontbreken. Het luxe wellness center is gratis toegankelijk voor hotelgasten en beschikt over verschillende sauna’s en een overdekt zwembad! Lekker ronddobberen en genieten van de hitte van een sauna. Om je ontspannen verblijf compleet te maken, kies je voor een heerlijke beautybehandeling of massage. Uiteraard tegen betaling.

In het hart van de Ardennen

In het plaatsje Marche en Famenne ligt hotel  Quartier Latin. Kies voor een Wellness Special en ontspan heerlijk in de wellness van het hotel. Het wellness center van het hotel beschikt over een sauna en hammam. Daarnaast kun je heerlijk dobberen in het relaxzwembad. Ook zijn er massages en schoonheidsbehandelingen bij te reserveren. Wat dacht je van een heerlijke hotstone massage?

In een Van der Valk

Nabij de schone stad Antwerpen ligt Van der Valk Hotel Beveren. Dit luxueuze hotel  met moderne kamers is ideaal om lekker te relaxen voor een dag of een heel weekend. Ontspan in het Turks stoombad, scrub je huid in de scrubruimte, laat je voeten weken in het voetenbad en trek wat baantjes in het zwembad. Dit hotel wordt aanbevolen door de gasten van HotelSpecials door de prima prijs-kwaliteitsverhouding. Er zijn vele positieve beoordelingen van gasten. Een gast schreef op de website van HotelSpecials: “Lekker ontbijt. Mooie, propere wellness en zwembad en vriendelijk personeel.” Een andere gast geeft het hotel een 9! Met als beoordeling:“Zeer mooie spa en zwembad, ontbijt was goed en de kamers zijn zeer mooi!” 

Dwaal weg in design

Een pand van historisch erfgoed met een uniek design. Karakteristiek gecombineerd met een futuristische uitstraling, zo omschrijf je het D-Hotel Kortrijk. Kies wederom voor een Wellness Special en geniet van de Finse sauna (heerlijk met deze koude dagen), de infraroodsauna en stoom alle afvalstoffen eruit in het stoombad! Daarnaast kun je de voeten ook even laten relaxeren in het voetenbad. Het centrum van Kortrijk biedt een tal van lekkere eetgelegenheden.

Romantiek in de stad Brugge

Op een paar minuten lopen van het charmante plein de Markt ligt Grand Hotel Casselbergh in Brugge. In dit hotel kun je zalig tot rust komen want, ze hebben een wellness center in 13de eeuwse kelders. Warm op in de sauna, ontspan in het stoombad en reserveer een beautybehandeling of massage.

Rust in het Toscane van België

In de prachtige streek Haspengouw vind je Gowell – kuurhotel Yolande Buekers. Het hotel is onderdeel van een kuur- en wellness center. Ideaal om helemaal tot rust te komen. Reserveer een Wellness Special en je kunt gebruik maken van het uitgebreide wellness center. Je voelt je herboren na een heerlijke dag in deze wellness. Er zijn verschillende sauna’s aanwezig. Een heerlijk stoombad met kruiden. Verschillende bubbelbaden en een prachtig zwembad. Om de ontspanning helemaal compleet te maken, ga voor een uitgebreide massage.

Beste hotel in Mechelen

Hotel Vé Mechelen heeft een Award voor Beste hotel van Mechelen gekregen! En het hotel heeft het zeker verdiend. Wat een prachtig designhotel op het gezelligste pleintje van Mechelen: de Vismarkt. Het is gevestigd in een voormalig visrokerij. Tegen betaling kan je gebruik maken van de wellness. En dan heb je de wellness helemaal voor jullie zelf! Ideaal toch? Tip: Reserveer wel even van te voren. Wat dacht je van een kleurentherapie sauna? Of ontspannen in het zwembad met jetsteam? Of kom helemaal tot rust in het Turks stoombad.

Geniet in de omgeving van Antwerpen

Op 15 minuten rijden van de stad Antwerpen ligt Hotel ter Elst. Dichtbij de drukke stad, maar gelegen in een prachtig bosrijke omgeving.  Het hotel krijgt gemiddeld een 8,2 als beoordeling! Gasten omschrijven het hotel als ruim, rustig gelegen,  comfortabel en door de sauna is het hotel zeker de moeite waard!

De parel van de Ardennen

De plaats Spa is vooral bekend als kuuroord! Reserveer je een overnachting bij Radisson BLU Balmoral Hotel dan krijg je gratis toegang tot de wellnessfaciliteiten van Balmoral Wellness Center. Er is een sauna, Turks stoombad en een binnenzwembad aanwezig in de wellness.

Dit zijn volgens ons en de beoordelingen van gasten fijne wellness hotels om te overnachten in ons eigen land! Na een heerlijk wellness weekend ben jij weer helemaal uitgerust. Zo kom je de winter wel door!

Wil je weten welk wellness hotel het beste bij je past? Lees dan deze blog.

Wellness hotel België: welke is jouw favoriet om zalig te relaxen? was last modified: oktober 18th, 2023 by Hotelspecials
Share
Geschreven door
Hotelspecials

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden