Categorieën: Hotels

5x Budget B&B’s

Vorige week tipten we jou al met de meest bijzondere B&B’s in eigen land, deze week ontdekken we de goedkoopste B&B’s! Er is voor ieder budget een bed and breakfast, dus hoogste tijd om jezelf te trakteren op een overnachting in een B&B! Onder een budget B&B verstaan wij in dit blog alle bed and breakfasts van maximaal €35 per persoon per nacht.

Budget B&B’s in de stad

Hannover

Hannover, Berlijn of wellicht lekker dicht bij huis: een citytripje Brugge. Een hele hoop B&B’s zijn gevestigd in klassieke panden in de stad of in bijzondere panden aan de rand van de stad. Zo ben je verzekerd van een mega leuke citytrip, want ongetwijfeld kan de B&B eigenaar je voorzien van tips. En tips van een local, die zijn uiterst veel waard! In Hannover, bijvoorbeeld, zal een local je de Erlebnis-Zoo Hannover aanbevelen, want deze dierentuin heeft meer dan 3.000 dieren die in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving worden gehouden. Gegarandeerd een leuk dag je uit dus!

Weet jij al waar je heen gaat? Budget bed and breakfasts zijn er overal! Denk aan B&B Leudal nabij het centrum van Roermond (vanaf €23 p.p.p.n.*),  Bed’nBudget Cityhostel Hannover in hartje centrum Hannover (vanaf €23 p.p.p.n.*) of Atlas Guesthouse in bruisend Brugge (vanaf €30 p.p.p.n.).

Bekijk alle budget B&B’s in de stad »

Budget B&B’s aan de kust

Kust

Even een lekker weekendje uitwaaien op het strand of vanuit een budget B&B een gezellige badstad bezoeken. De opties zijn eindeloos, net als het uitzicht op zee als je over het strand wandelt. Naast de vele vrolijke gezichten die je overdag op het strand tegen zult komen tijdens het kuieren, is het ’s avonds ook aangenaam vertoeven op het strand. Gezellig met je partner stappen over het zachte strand of met je beste vriendin de ondergaande zon bekijken vanuit een strandtent of de boulevard.

En hoe goedkoper de B&B waar je in verblijft, hoe meer geld je overhoudt om leuke activiteiten te ondernemen aan de kust. Shire Bed & Breakfast ligt in het gezellige Wervershoof in Noord-Holland (vanaf €24 p.p.p.n.*). Tegen betaling wordt je verblijf nog een stukje luxer, want dan behoort relaxen in de wellness ook tot de opties. Een voordelige overnachting in een bed and breakfast in Nederland kun je ook op het eiland Texel reserveren. Vanuit B&B Bij het Strand (vanaf €22 p.p.p.n.*) maak je romantische wandelingen op het strand, geniet je van de rust of bezoek je zeehondenopvang Ecomare. Dat laatste vinden wij van HotelSpecials altijd heel bijzonder!

Bekijk alle budget B&B’s aan de kust »

Budget B&B’s in de natuur

Natuur

Wij van HotelSpecials zijn dol op de natuur! Lekker wandelen door de bossen en genieten van het uitzicht over de bergen en de agrarische velden. Of sportief de fiets pakken en nog veel meer van de omgeving ontdekken! Voordelige budget bed and breakfasts vind je in onder andere België, Duitsland en Nederland.

B&B de Drentsche Schaapskooi in de bosrijke omgeving van het Drentse landschap is de ideale uitvalsbasis voor schitterende wandel- en fietstochten langs de hunebedden. Verruil je het Drentse landschap liever voor dat van de Duitse regio Hunsrück? Verblijf dan in het historische pand van B&B Die alte Schule (vanaf €17 p.p.p.n.*).  Vanuit deze budget B&B reis je gemakkelijk naar het eveneens historische Trier, zodat je natuur en cultuur tijdens je trip kunt combineren. Een andere budget bed and breakfast die wij je aanraden is B&B Time-Out in Robertville. Stap door de schitterende natuur van de Ardennen en ga picknicken bij het meer van Robertville!

Bekijk alle budget B&B’s in de natuur »

* Prijzen zijn op basis van tweepersoonsbezetting en per persoon per nacht, inclusief btw en exclusief servicekosten. De weergegeven prijzen in dit blog zijn geen actuele prijzen. Voor actuele prijzen en inhoud van de deal, bekijk je de webpagina van de budget B&B.

5x Budget B&B’s was last modified: maart 20th, 2017 by redactie
Share
Geschreven door
redactie

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden