Hotels

De 5 leukste B&B’s waar honden welkom zijn

Ga je graag met je huisdier op vakantie? Wat is er nou plezanter dan samen uren wandelen door prachtige natuur en daarna zalig overnachten? Dat mensen graag hun huisdier mee op vakantie nemen is heel logisch. In plaats van je hond naar het dierenpension te brengen, kan je ‘m net zo goed meenemen! Het B&B honden toegelaten lijstje begint hieronder!

B&B honden toegelaten aan de Belgische kust

Hou je van een beachy thema met een vleugje romantiek? Dan ben je bij B&B De Oesterhoeve aan het goede adres tijdens je weekendje weg met hond. Dit bed en breakfast ligt, rondom de enige Belgische oesterkwekerij, nabij de zee in de badstad Oostende. Het strand staat voor urenlang wandelplezier met de hond. Dus waar wacht je nog op? Haal een frisse neus aan het strand en geniet van de badstad Oostende. En je hond gaat helemaal gratis mee naar dit bed en breakfast! Dat is wat we noemen een super B&B waar honden worden toegelaten.

Honden zijn welkom in de Ardennen

Voor de echte natuurliefhebber ben je bij Moulin de Rahier aan het goede adres! Want ook bij deze B&B worden honden toegelaten. Ideaal voor een weekendje Ardennen met de hond. Je vindt hier kilometers aan bossen, weilanden en beekjes. Hier kun je uren lang wandelen, fietsen en zelfs paardrijden. Ook vind je verschillende bezienswaardigheden zoals het kasteel van Froidourt. Het fijne aan dit bed en breakfast is dat je hond voor maar 15,00€ per nacht mee kan. Wil je liever op hotel met je hond als je naar de Ardennen gaat? Laat je dan inspireren door deze blog.

B&B honden toegelaten in de stad: op citytrip met je hond

Wil je eens op citytrip, maar doe je dat nooit omdat je hond dan thuis moet blijven? Dan is B&B Vakantielogies Hollywood iets voor jullie. Deze hippe B&B ligt namelijk in het hart van historisch Brugge, in de buurt van Koning Albert I park. Wandel langs alle monumenten en bezienswaardigheden zoals het Stadhuis en de Onze-Lieve-Vrouwekerk en ontspan daarna in het park. Voor maar 5,00€ per nacht slaapt je hond op jullie kamer.

Franse B&B waar je hond welkom is

Je kunt natuurlijk ook de grens over, naar Bed & Breakfast Chateau de Moulin le Comte, gelegen in het Franse historische plaatsje Aire-Sur-La-Lys, aan de rivier de Leie. Het ligt op 2 uur en een kwartier rijden van Brussel.  De Nederlands sprekende gastheren heten jou en je hond graag welkom en geven je gelijk het gevoel dat je je thuis voelt. Vanuit dit 19e- eeuws kasteel kun je de indrukwekkende historie ontdekken van het stadscentrum, dat op 1 km afstand van dit B&B ligt. Voor het meenemen van je hond naar Frankrijk betaal je bij Chateau de Moulin le Comte 10,00€ per nacht.

 

Ravotten met je hond op het strand van Nederland

Bed en Breakfast van Marion ligt op 7 kilometer van het prachtige strand van Rockanje en op ruim 2 uur rijden van Brussel. Het is de perfecte locatie om met je hond door de duinen te wandelen of op het strand te ravotten.  Zelf kun je ook nog zwemmen in het zwembad, tennissen op de tennisbaan of biljarten bij deze B&B. Kortom, jullie amuseren je zeker en vast hier. En je hond slaapt voor 9,50€ per nacht op de kamer.

Bij HotelSpecials zorgen we dat iedereen het naar zijn zin heeft, zelfs jouw trouwe viervoeter. Want hoe leuk is het als het hele gezin compleet is? Lekker samen ertussenuit. Heel veel plezier alvast met jullie volgende vakantie met de hond.

De 5 leukste B&B’s waar honden welkom zijn was last modified: juni 10th, 2021 by Hotelspecials
Share
Geschreven door
Hotelspecials

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden