Citytrips

6x Ontbijten in Antwerpen

Tijdens je citytrip ben je vaak druk in de weer. Er is van alles te zien, er gebeurt veel om je heen en je hebt waarschijnlijk een bucketlist van bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Dat kost soms best wat energie. Om ervoor te zorgen dat je een goed begin van je dag hebt, is het ontbijt belangrijk. Zo kun je er weer een paar uur tegenaan! Wij hebben de leukste ontbijttentjes in Antwerpen voor je op een rij gezet, met voor ieder wat wils!

1. Mirlo’s –  Verbondstraat 1

Genieten van het moment? Dat kan bij Mirlo’s! Hier kun je de hele dag ontbijten en wie wilt dat nou niet? Iedere keuze op de menukaart van Mirlo’s is een persoonlijke favoriet en is dus nooit zonder reden gekozen. Voor de bereiding van deze smakelijke hoogstandjes worden lokale producten gebruikt. Onze favoriet? De banana pancakes met vers fruit. De foto zegt genoeg!

2. De Caravan –  Damplein 17

Bij De Caravan ontspan je met je vrienden en familie in een ongedwongen sfeer. Het familieleven stellen zij hier dan ook centraal en jong en oud is welkom. Je kunt hier op de zaterdag heerlijk ontbijten in een eigentijds en uniek interieur. En uiteraard: alles homemade, met liefde. Héél veel liefde. Familieliefde!

3. Divers – Volkstraat 9

Divers is misschien wel één van de hipste eettentjes van dit moment. Foodies opgelet: ze noemen zichzelf ook wel de gezondste van de stad! Je kunt hier terecht voor verse, gezonde sapjes zonder gekke toegevoegde voedingsstoffen. Ze zijn vaak bereid met allerlei superfoods om je lichaam blij te maken. Verder kun je ook een smoothie bowl bestellen of een lekkere warme detox soep voor als het nog wat fris is buiten. Helemaal van nu en Instagramwaardig, zoals je kunt zien!

4. Barnini –  Oudevaartplaats 10

Barnini is een vast begrip in Antwerpen en iedere local is bekend met deze gave hotspot. Niet alleen het eigenzinnige interieur, ook de heerlijke kaart verrast je! Schuif hier aan voor de beste koffiecreaties, verse bagels en heerlijke zoetigheden. Perfect voor een beetje quality time!

5. Tinsel –  Vlaamse Kaai 40

Een bijzonder gerecht bestellen doe je bij Tinsel. Wat dacht je bijvoorbeeld van courgettebrood, broodje biet, overnight oats of chia pudding? Ze bedenken de gekste, maar lekkerste combinaties bij Tinsel! Geen zorgen: je kunt ook gewoon een broodje kaas bestellen. Niks is hier te gek! De lunchroom is bijzonder en vooral creatief ingericht, waardoor je hier sowieso veel inspiratie kunt opdoen. Je lichaam is weer helemaal vol energie na een ontbijtje hier.

6. Wasbar – Kammenstraat 25 & Graaf van Egmontstraat 5

Bij Wasbar eet je wel op een heel bijzondere manier – namelijk in een waserette! Lekker simpel, maar ook erg lekker. Zo kun je gewoon meteen je was even doen terwijl je met je vrienden of partner geniet van een ontbijt. Als je niet zo’n vroege vogel bent kun je ook voor de brunch in buffetstijl gaan en soms is er een leuk event. De was doen was nog nooit zo leuk!

Op zoek naar een hotel in Antwerpen? We hebben een ruim aanbod, zodat er voor jouw weekendje weg zeker iets tussen zit.

Hebben wij een hotspot in Antwerpen gemist volgens jou? Laat het ons weten in een reactie!

 

6x Ontbijten in Antwerpen was last modified: augustus 10th, 2018 by
Share
Geschreven door

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden