Weekendje weg

4 tips voor een heerlijk verwenweekend

Soms ben je er even aan toe om lekker weg te gaan en jezelf in de watten te leggen. Vaak doe je dit te laat of te weinig. Maar waarom zou je wachten tot je weer vakantie hebt? Jezelf in de watten leggen met een verwenweekend kan het hele jaar door. Wij geven jou graag 4 tips om je op weg te helpen naar het beste verwenweekend ooit!

1. Een romantisch verwenweekend

Wanneer je partner en jij beide toe zijn aan een beetje ontspanning is een verwenweekend voor 2 een goed idee. Ga op een romantisch verwenweekend en geniet samen van wellness, ontdek een nieuwe stad of ga culinair uit eten bij een zalig restaurant. Of jullie nou een romantisch verwenweekend aan zee, midden in de natuur of juist in een toffe stad willen beleven, onze Specials zorgen ervoor dat jullie daar zelf niet al te veel over na hoeven te denken. Kies bijvoorbeeld voor de Romantic Escape Special en geniet van een romantische overnachting inclusief ontbijt, flesje bubbels, uurtje langer uitslapen en een romantische verassing op de kamer. Zoek je naar meer inspiratie voor een romantisch hotel? Bekijk dan deze top 10 van romantische hotels. 
2. Vertrek op verwenweekend naar Hasselt

Wat is er nou plezanter dan samen een nieuwe stad ontdekken? Een leuke bestemming die misschien niet direct voor de hand ligt voor een verwenweekend is Hasselt. Toch heeft Hasselt alle ingrediënten in huis voor een fantastisch weekend. En met ingrediënten bedoel ik het letterlijk, want wist je dat Hasselt ook wel de Stad van de Smaak wordt genoemd? Hasselt heeft deze naam te danken aan de vele leuke eettentjes en cafés in de stad. Daarnaast kan je ook heerlijk winkelen in Hasselt. Je vindt er de grote winkels van de ketens en kleine sfeervolle boetiekjes. Ook is er veel te doen in Hasselt, zo kun je de diverse Street Art in de stad bewonderen of een bezoekje brengen aan de Japanse tuin. Twijfel dus niet langer en reserveer een verwenweekend Hasselt! 

3. Onthaasten tijdens een verwenweekend Ardennen


Wil je juist even helemaal onthaasten tijdens een weekendje weg? Denk dan eens aan een verwenweekend in de Ardennen. De prachtige Ardense natuur vol met glooiende bossen en stromende riviertjes is dé ideale omgeving om even helemaal tot rust te komen. Maak bijvoorbeeld een lange fiets- of wandeltocht of bewonder middeleeuwse kastelen in de omgeving. Naast onthaasten in de natuur kan je in de Ardennen ook heel goed terecht voor een verwenweekend met spa. Ontdek hier de 4 beste hotels voor een verwenweekend met spa in de Ardennen.

4. Pure ontspanning tijdens een relax weekend


Wanneer je voor een luxe hotel kiest hoef je in principe niet eens de deur uit tijdens een verwenweekend. Een luxe hotel heeft vaak alle faciliteiten in huis voor een heerlijk relax weekend. Genieten van een relax weekend in 5 stappen doe je zo:

Stap 1: begin de dag langzaam en slaap heerlijk lang uit
Stap 2: geniet van een uitgebreid ontbijt van het ontbijtbuffet of verwen jezelf met een ontbijtje op bed
Stap 3: trek je badjas aan en word zen in de wellness
Stap 4: geniet samen van een culinair en romantisch diner
Stap 5: sluit de dag af en toost met een lekkere borrel op het plezante weekend

4 tips voor een heerlijk verwenweekend was last modified: december 18th, 2018 by
Share
Geschreven door

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden