Weekendje weg

Weekendje weg in België: dit zijn de leukste bestemmingen

Voor een plezant weekendje weg hoef je helemaal niet naar het buitenland. Je kan ook gewoon overnachten in een fijn hotel in België. Geen dure vliegtickets of dagen lang in de auto zitten. Het fijne is, dat België ook nog eens veelzijdig is. Kies je voor een weekendje weg aan de kust van België of ga je naar de Ardennen? In deze blog lichten wij een aantal bestemmingen voor je uit voor een weekendje weg België. Laat je inspireren en lees gauw verder…

Ontdek avontuur en natuur tijdens een weekendje weg België

Ben je een natuurliefhebber? Of hou je van sportieve activiteiten? Denk aan mountainbiken, wandelen en paardrijden. Of wil je een romantisch weekend weg met je geliefde? Wat dacht je van de natuur in met je hond? In de Ardennen kan het allemaal. Een weekendje weg naar de Ardennen is eigenlijk veel te kort. Er zijn zo veel dingen te doen in dit bosrijke gebied. Wat dacht je van het bezoeken van de Grotten van Han? Je krijgt een tour met een gids, dit staat garant voor anderhalf uur lang vermaak. Dit is zeker leuk om te doen als je een weekendje weg gaat met een kind.

Verras je partner met een romantisch weekendje weg en reserveer een sfeervol hotel in de Ardennen. Even tijd voor elkaar. Misschien is een hotelkamer met jacuzzi wel wat voor jullie? Of houden jullie wel van een flesje bubbels om samen te proosten op de liefde?

Een bestemming die elk seizoen plezant is

Vaak denken mensen aan de zomer, als je het hebt over een weekendje weg aan zee. Bruinbakken op het strand, lekker lunchen bij een strandtent en een duik nemen in zee. Maar de kust is het hele jaar plezant om te bezoeken. In de zomer kan je een duik nemen in zee en in de winter trek je je stevige wandelschoenen aan en haal je een frisse neus aan het strand.

De kust van België is super gezellig en is ook ideaal voor een romantisch weekendje weg in België. Uren lang wandelen langs het strand en daarna duiken jullie in een van de gezellige restaurantjes van de desbetreffende stad. Sluit je weekendje weg helemaal goed af met een overnachting in een hotel aan de Belgische kust. Wist je dat de Belgische kust prachtige wandelroutes heeft? Ben je benieuwd? Lees dan deze blog.

Een weekendje weg aan zee is ook makkelijk te combineren met de romantische stad Brugge. Vanaf Blankenbergen is het namelijk maar een half uurtje rijden naar de middeleeuwse stad Brugge. Voor een romantisch weekendje weg moet je hier zijn. De stad met charmante gebouwen, sfeervolle pleinen, schattige bruggetjes en smalle grachtjes is toch pure romantiek?

Weekendje weg in België: de leukste citytrips

Lekker shoppen, de bezienswaardigheden bewonderen en genieten van het vele lekkere eten en drinken dat de stad te bieden heeft. Ja, een goed idee is om tijdens je weekendje weg in België een citytrip te maken. Zo is Leuven de plek voor de foodies onder ons, trek je de mooiste foto’s in Gent en combineer je een citytrip in Namen goed met een bezoek aan de Ardennen. Bekijk hier onze top 10 mooiste citytrips in België voor meer tips.

Last minute: profiteer van hoge kortingen!

Niks is plezanter dan een spontaan weekendje weg.  Een last minute weekendje weg is vaak goedkoper en harstikke gezellig. En gelukkig hebben wij vele aanbiedingen om last minute een weekendje weg te gaan. Hoge kortingen en een ruim aanbod.  Bekijk hier alle aanbiedingen voor een goedkoop weekendje weg. Straffe tip: Wil je nou altijd als eerste de beste deals ontvangen? En op de hoogte blijven van het last minute aanbod? Of ben je op zoek naar inspiratie voor de volgende vakantie? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Dit is nog maar een klein greep uit het aanbod. Er zijn natuurlijk genoeg andere leuke ideeën om een weekendje weg België te reserveren. Wat dacht je van een weekendje weg in een kasteel in België? Of misschien wel naar het buitenland? Waar gaan jullie graag heen als jullie ertussenuit gaan?

Bekijk ook andere populaire bestemmingen

 

Weekendje weg in België: dit zijn de leukste bestemmingen was last modified: oktober 18th, 2023 by Hotelspecials
Share
Geschreven door
Hotelspecials

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden