Categorieën: Uncategorized

Hotel in Den Haag, dit zijn de 5 mooiste

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen. Zo luidt een bekend Haags lied. Den Haag is uniek omdat het de enige grote Nederlandse stad aan zee is. Nabijgelegen vind je Scheveningen strand, de bekendste badplaats van Den Haag. Wil je graag overnachten in een hotel in Den Haag? In de stad of aan het strand van Scheveningen? Dit zijn de 5 mooiste hotels in Den Haag.

’t Goude Hooft

Blijf logeren in de oudste herberg van Den Haag. Inmiddels is de herberg volledig gemoderniseerd en luxe ingericht. Je reserveert een verblijf in een van de 8 bijzondere suites. In het lounge gedeelte van je suite, warm je jezelf op bij je eigen open haard. Daarnaast kun je bubbelen in je eigen bubbelbad. Heb je trek? In ’t Goude Hooft kun je uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren in het sfeervolle restaurant of op het terras. Voor een romantisch weekendje weg raad ik je dit hotel in Den Haag absoluut aan.

“Wat dit hotel zo bijzonder maakt, is dat er zoveel persoonlijke aandacht voor je is. Je hebt echt het gevoel of je er al jaren komt!” 

Onze klant geeft dit hotel gemiddeld een: 9,2

Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp

Van der Valk Hotel Den Haag heeft het afgelopen jaar maar liefst 3 awards gewonnen en is daarom een van de topfavorieten van onze klant. Naast de publieksprijs voor het beste hotel in Den Haag viel het Van der Valk Hotel ook in de prijzen voor het hotel met het beste bubbelbad en het hotel met het beste hoteldiner van Nederland. Van der Valk Hotel Den Haag ligt slechts op een kwartier rijden van het centrum van Den Haag en biedt gratis parking. Het openbaar vervoer vind je op loopafstand van het hotel. Wanneer je wilt genieten van het beste hotel in Den Haag, een hotelkamer met bubbelbad en het beste Hoteldiner van Nederland, ben je bij Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp aan het juiste adres!

“Heerlijk hotel voor een romantisch nachtje samen! Even tijd voor elkaar. Het restaurant was erg goed en het ontbijt was geweldig! Kortom, een echte aanrader.”

Onze klant geeft dit hotel gemiddeld een: 8,7

Hilton The Hague

In dit hotel in Den Haag logeer je op loopafstand van het beroemde Koninklijk Paleis Noordeinde. Het Hilton Hotel Den Haag heeft 5-sterren en een van de beste hotelbars in Nederland: Spark. Bartenders van Spark hebben verschillende prijzen op zak voor het shaken van de beste cocktails. Op het menu staan ruim 30 unieke cocktails. Ben je meer in voor een klassieke cocktail? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Het hotel biedt luxe kamers, zoals je van een 5-sterrenhotel kunt verwachten. De locatie van het hotel is perfect, slechts op steenworp afstand van de beste bezienswaardigheden van Den Haag. Heb je zin om naar het strand te gaan? De tram naar Scheveningen strand vind je op 300 meter afstand van het hotel.

“Parking, vriendelijk personeel, heel netjes gepoetst, nieuw, trendy interieur met duurzame materialen en mooi”

Onze klant geeft dit hotel gemiddeld een: 9,0

Carlton Beach Scheveningen


Hotel Carlton Beach Scheveningen won afgelopen jaar onze publieksprijs voor het beste hotel in Scheveningen. Waarom? Je logeert op een unieke locatie, direct gelegen aan Scheveningen strand. Je kunt je dag beginnen met een heerlijke wandeling op het strand. Zonder veel moeite ben je in Den Haag centrum waar je goed kunt shoppen en leuke musea bezoekt. Sluit je dag af en geniet van een uitstekend diner in het hotel-restaurant met uitzicht op zee. Zie de zon in de zee zakken en geniet van prachtige vergezichten over het strand en de Noordzee. In de zomermaanden kun je terecht bij Carlton Beachclub, waar je de hele dag lekker kunt loungen. Is het zeewater nog te koud om te zwemmen? Als hotelgast van Hotel Carlton Beach heb je gratis toegang tot het binnenzwembad. Ik raad je dit hotel in Den Haag aan wanneer je stranddagen en een citytrip wilt combineren.

“Goede ligging, kort aan het strand. Kunnen mooie wandelingen maken.”

Onze klant geeft dit hotel gemiddeld een: 8,4

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague is een historisch hotel ontstaan in 1818. In dat jaar werd er aan Scheveningen strand een badhuis gesticht wat leek op een houten paviljoen. Inmiddels is het hotel in Scheveningen volgroeid tot een super-de-luxe hotel aan de gezellige boulevard van Scheveningen. De kamers zijn modern en strak ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hebt zelfs een Nespresso machine op je kamer zodat je de dag kunt beginnen met een lekkere kop koffie. Je bevindt je vlakbij het centrum van Den Haag, waar vele bezienswaardigheden en musea op je wachten. Leuk feitjes: het Kurhaus is de favoriete slaapplek van het Nederlands voetbalelftal tijdens belangrijke internationals. Dit hotel in Den Haag raad ik je ten zeerste aan vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de uitstekende service.

“Prachtig hotel met mooie ligging en van alle gemakken voorzien”

Onze klant geeft dit hotel gemiddeld een: 8,3

Zit er een leuk hotel in Den Haag voor jou tussen en ben je nieuwsgierig geworden over welke bezienswaardigheden Den Haag allemaal te bieden heeft? Mijn collega Jolien schreef hier een leuke blog over en neemt je mee op een Koninklijke wandeling door Den Haag.

Heb je goesting in een romantisch weekendje weg in Den Haag of een andere bestemming? Bekijk dan ons aanbod voor een  romantisch weekendje weg.

Hotel in Den Haag, dit zijn de 5 mooiste was last modified: augustus 31st, 2018 by
Share
Geschreven door

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden