Hotels

Wildseizoen in de Ardennen – Wild en gevogelte in hotel-restaurants

Het culinaire wildseizoen start vanaf 15 oktober. Wij kunnen niet wachten om te smullen van de heerlijkste wilde hazen, patrijzen en eenden in één van deze smaakvolle hotel-restaurants. Bij HotelSpecials.be profiteer je van unieke Specials waarmee jouw hotelovernachting tijdens het wildseizoen nóg aangenamer wordt. Kies je voor een DinerSpecial, een wildarrangement of een gastronomisch arrangement? De keuzes liggen voor het oprapen! Eén ding is zeker: deze hotels in de Ardennen sluiten perfect aan op het wildseizoen. In deze regio staat gastronomie hoog in het vaandel. Geniet tijdens het wildseizoen van hert en konijn, in de restaurants van de volgende hotels.

Het wildseizoen start je bij Cocoon hotel du Commerce

In het pittoreske plaatsje Houffalize in de Ardennen vind je Cocoon hotel du Commerce. Het is niet alleen de ideale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de natuur en omliggende dorpjes, maar het hotel-restaurant biedt ook een veelzijdig wildarrangement. Met een gastronomisch wildarrangement bij dit restaurant heb je uitgebreid ontbijt met bubbels, een culinair 3-gangendiner én een gastronomisch 5-gangendiner op basis van wildgerechten. Een gast van het hotel heeft als beoordeling geplaatst: “Centrale ligging, parking gelegen aan het hotel. Zeer goed en uitgebreid ontbijt en verzorgd avondeten.”  Het hotel scoort ook een mooie 8,2 met de beoordelingen van onze gasten. Doordat het hotel in een pittoresk dorpje ligt en een goed diner aanbied is dit zeker een aanrader! Geniet hier in een superior kamer van een gastronomisch arrangement. 

Hotel 2G

Je zou bijna denken dat bij Hotel 2G de ‘2G’ staat voor dubbel gastronomisch, want in het centrum van Saint-Hubert is het toch genieten van de gerechten in het hotel-restaurant! Je zou dit echt moeten ontdekken, want de uitstekende keuken verzorgt heerlijke maaltijden. Het gezellige restaurant heeft een fantastisch à la carte menu en met het Gastronomisch arrangement proef je de fijnste gerechten! Je geniet hier op de eerste avond van een culinair 4-gangendiner en op de tweede avond van een 5-gangendiner. In het wildseizoen worden er wildgerechten geserveerd.

 Hotel Le Postillon

Op een prachtige plek aan de Sure, in het plaatsje Esch-sur-Sûre, ligt Hotel Le Postillon. Vanuit de vallei van de Boven-Sûre geniet je van het natuurschoon van het hotel, maar het hotel-restaurant is ook het bezoeken waard. Op de kaart van het hotel-restaurant prijken smaakvolle gerechten als eend. Doe met een DinerSpecial je voordeel en proef tijdens het 3-gangendiner op de dag van aankomst het wild uit de Ardennen. Hotelgasten beoordelen het hotel: “lekker eten tegen een goede prijs.” Het hotel krijgt een algemene beoordeling van een 7.7! Zeer geschikt voor het wildseizoen dus.

Hotel l’Eau Vive

Met zorg en liefde worden de gerechten in het hotel-restaurant van Hotel l’Eau Vive bereid. De wildgerechten die vanaf 15 oktober – het begin van het wildseizoen – de menukaart sieren, trekt menigeen naar het hotel. Geniet van de unieke ambiance in het hotel en het hotel-restaurant tijdens je verblijf in de Ardennen. Maak een uitstapje door de natuurrijke omgeving of bezoek de historische stad Bouillon. Reserveer je een Gastronomisch arrangement, dan ben je verzekerd van een welkomstdrankje én een 4-gangen keuzemenu op de dag van aankomst. Op de tweede avond ontdek je een 5-gangen keuzemenu. In de gezellige hotelbar kun je vervolgens uitbuiken voor het slapengaan. Dit hotel heeft het beste diner van volgens de gasten. Ze omschrijven het hotel en het eten als volgt: “rustige gelegen, goede service, zeer lekker eten, goede keuken, goede kok.” 

Gourmet & Relax Hôtel de la Sûre

Bij dit luxueuze 4-sterrenhotel in de Ardenner Vallei kom je helemaal tot rust en geniet je van echte hoogstandjes. Bij dit heerlijke arrangement verblijf je allereerst al in een Ridderkamer, waar je geniet van alle gemakken. Verder maken de chef-koks een geweldige 4-gangen lunch voor je klaar om mee te beginnen, bereid met streekproducten. ’s Avonds ben je welkom voor een 6-gangendiner! 6! Een hele hap, maar het is het zeker waard. De chef-koks zijn echte professionals die de gerechten met passie klaarmaken. Dit wil je niet missen!

Welk gerecht wil jij in het wildseizoen proberen?

Hou jij nou van lekker eten? Kan je geen genoeg krijgen van culinaire hoogstandjes? En hou je ook nog eens van het strand? Lees dan deze blog. Tips van de specialist voor een heerlijk gastronomisch diner aan zee.

Wildseizoen in de Ardennen – Wild en gevogelte in hotel-restaurants was last modified: december 28th, 2017 by redactie
Share
Geschreven door
redactie

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden