Uncategorized

Secretaressedag 201: het meest originele cadeau

Het is weer bijna zover: Secretaressedag! Op 18 april bedanken we alle secretaresses en zetten ze eens goed in het zonnetje. Als werkgever weet je natuurlijk als geen ander dat je secretaresse een presentje verdient. Ze staat immers altijd voor je klaar! Maar wat is nou het ultieme Secretaressedag cadeau? Een bloemetje, een doos chocolade, het kan allemaal. Maar een topsecretaresse verdient natuurlijk meer, ze verdient een origineel cadeau voor Secretaressedag. Beeld het je in… een weekendje weg, een overnachting in een hotel, een heerlijk ontbijtbuffet en maandag weer helemaal uitgerust en opgeladen beginnen aan de werkweek. Dat klinkt goed, toch?! En het hoeft helemaal niet duur te zijn. Ik zet de leukste opties voor je op een rijtje.

Laat je secretaresse ontspannen

Als secretaresse moet je alles onder controle hebben en dat brengt soms stress met zich mee. Een dagje wellness is dé manier om te ontspannen. Een massage, een saunabezoek, een stoomdouche… de spanning glijdt van je af. Sommige hotels hebben hun eigen wellness faciliteiten, waar je naar hartenlust van gebruik kunt maken. Als dit niet het perfecte cadeau voor Secretaressedag is! Bekijk eens een overzicht van hotels met wellness– en beauty arrangementen.

Een citytrip voor Secretaressedag

Een weekendje weg doet iedereen goed. Je bent er lekker even tussenuit en doet weer nieuwe energie op. Een citytrip is ideaal: een vreemde stad verkennen, heerlijk winkelen en een terrasje pakken. Een uitstapje naar buurlanden Nederland, Duitsland en Frankrijk is zo gemaakt. Maar toerist in eigen land spelen, is zeker net zo leuk! Verken bijvoorbeeld Brussel, Antwerpen of Brugge. Met een CitySpecial genieten je secretaresse en partner optimaal. Dankzij de late check-out kan ze zich ’s ochtends heerlijk nog een keer omdraaien voor ze aanschuift aan het ontbijt. Dat heeft ze wel verdiend, toch?

Weet je nog niet naar welke stad je haar wil sturen? Laat je dan inspireren door de blog 10 fantastische citytrip bestemmingen in Europa.

Voordelig een origineel cadeau

Een overnachting cadeau geven voor Secretaressedag is super origineel. De kans is groot dat jouw secretaresse dit nog niet
eerder als geschenk heeft gekregen. En het leuke is, dat het helemaal niet veel hoeft te kosten. Met de mogelijkheden van de VoordeelSpecial geef je voordelig een origineel cadeau voor Secretaressedag 2019. En daar wordt iedereen blij van!

Het wordt nog moeilijk kiezen met al die leuke mogelijkheden. Wat geef jij je secretaresse cadeau? Laat het weten in de comments!

 

Secretaressedag 201: het meest originele cadeau was last modified: mei 22nd, 2018 by
Share
Geschreven door

Recent Posts

Toe aan een unieke overnachting?

Vraag jij je nu af wat een unieke overnachting inhoudt? Bij HotelSpecials proberen wij jou…

2 jaar geleden

Sfeervolle kerstmarkten in Limburg – Valkenburg

De plezantste kerstmarkten vind je vlak over de grens. In Valkenburg zijn de kerstmarkten al…

2 jaar geleden

Dit is waarom een wellness vakantie in Duitsland een goed idee is!

In deze tijd wensen we onszelf allemaal wel wat meer rust toe. En waar kan…

3 jaar geleden

De beste winter- en natuuractiviteiten: 8 tips!

Genoeg van al dat binnen zitten? Tijd voor een frisse neus! Ga de deur uit…

3 jaar geleden

De beste alternatieven voor de Kerstmarkten van 2021

De jaarlijkse kerstmarkten in verschillende steden worden vaak druk bezocht en zijn vaak iets waar…

3 jaar geleden

10 Leuke spelletjes voor binnen voor volwassenen

Wanneer je alleen nog maar binnen mag zitten, begint het op een gegeven moment ook…

3 jaar geleden